Om oss

Promenadsällskapet Walkie Talkie vill gärna sätta guldkant på din tillvaro och sprida glädje! Här finns det engagemang, humor och värme, tid och trygghet för dig som vill få ut mycket mer av varje dag. Vi erbjuder promenader under alla våra härliga årstider. I sol och snö, ur och skur. Ledsagning till evenemang som teater och opera. Vi gör det trivsamt, säkert och tryggt, för dig. Vi ser fram emot att tillsammans med dig få njuta av 2017.  Vi har inte tid att ha bråttom. Det finns bara nu. Och för ett fortsatt nu är en promenad om dagen är den bästa medicinen.

Vem är jag? Jag heter Bettina Stewart och jag startade Promenadsällskapet Walkie Talkie för jag har insett att det behövs. Så mycket! Det finns så många människor som inte kommer ut på en daglig promenad och så mycket ensamhet. 

Något av det allra trevligaste och absolut du kan göra är att arbeta med människor. Jag har alltid haft ett stort personligt engagemang för Sveriges seniorer och inget skänker mer glädje än att göra någon glad. Innan Promenadsällskapet Walkie Talkie arbetade jag som administratör och kontaktperson på en stressmottagning i Stockholm i 10 år. Innan dess var jag fritidshemsföreståndare, kollo-och fritidsledare  på Bromma KFUM, bildredaktör på Riksteatern. Och lite mitt i alltihop var jag presskontakt och copywriter hos Gudrun Sjödén.

Promenadsällskapet Walkie Talkies Bettina Stewart. 

”Tack för i dag, det här kommer jag att leva på länge”  Elsa 86 år.

Med Promenadsällskapet Walkie Talkie går det att fortsätta leva ett värdigt och självständigt liv i ditt eget hem. Våra tjänster ger ett privat alternativ till hemtjänsten, men kan också vara ett komplement, en hushållsnära tjänst för dig som föredrar att stanna i ditt hem. Att bli äldre i Sverige är en utmaning. Du kan också anlita oss om dina föräldrar bor i en annan stad än du själv och kanske på ett äldreboende. Ni båda får RUT-avdrag till dessa tjänster!

Att ha någon att prata med och gå i armkrok på promenad, att känna sig sedd är så oerhört viktigt, ju äldre vi blir.  Det är i mötet med annan människa som vi känner att vi finns till. 

Translate »